--> KadoKado.com <-- Doporučuji!

neděle 20. ledna 2008

DotA Tournaments Rules

Obecná pravidla
Většinu zápasů se budu snažit hostovat já. Pokud někdo nebude spokojen s připojením budeme se společně snažit najít jiného neutrálního hosta, který je povinen mi zaslat replay.
Turnaje se hrajou na jedno vítězství (BO1) a finále na dvě vítěství (BO3). Za každý turnaj můžete pro svůj tým dostat body do celkového žebříčku na celou sezónu, kdy na konci roku bude turnaj pro 8 nejlepších týmů o hodnotné ceny :). Za 4./3.místo v turnaji je 1bod, za 2.místo 2body a za 1.místo 4body.
Turnaje nemají přesně stanovené termíny, jejich konání závisí pouze na: a) mých časových možnostech,
b) jak rychle se týmy přihlásí,
c) po rozlosování týmů jak se dohodneme navzájem, kdy bude možné zápas odehrát. Hranou verzi mapy budu aktualizovaně uvádět zde, nyní je to: 6.51.
Mód hry, pokud nebude uvedeno jinak, bude XL.
Pokud někdo spadne před First Blood nebo 10.minuty hry, daváme RMK. Pokud někdo spadne poté: za stavu 4v5 (4v4) se hraje dál - se spadnutým hrdinou se může hrát, ale ponechat mu všechny předměty a tyto může používat pouze on, nebo předměty z něj prodat. Za stavu 3v5 (3v4) se počítá kontumační výhra po úplný tým.
Pooling (nakupování předmětů pro jiné hráče) je zakázaný.
Backdoor je zakázaný, útočit na věže jen za přítomnosti creepů. Pokud jsou spojenecké creepy v bázi nepřítele (a zničena třetí věž na této lajně) je možné útočit na ostatní třetí věže a baráky v bázi.
Creepblock za použití kouzel/abilit je zakázaný (Tauren, Furion...). Půjčování předmětů je dovoleno pouze pro tyto předměty: Sentry wards, Observer wards, Clarity Potion, Flasks of Sapphire Water, Chickens, Ring of Regeneration, Ring of Health, Sobi Mask, Void Stone, TP Scroll, Ancient Tango of Essifation, Perseverance, Gem of Truesight, Animal Courier, Aegis Of Immortal, Bottle.
Sdílení kurýra je dovoleno.
Sdílení ovládání za účelem nakoupení je dovoleno, za předpokladu neprodleného předání předmětů vlastníkovi.
Výběr strany je rozhodnut losem a oznámím ho já v chatu ve hře. Ve finále se strany ve druhém zápase prohodí.
Vítězí, kdo první zniční Trůn/Strom.

Pravidla pro 5v5
Comming Soon :)

Pravidla pro 2v2
Mód XL není hrou podporován pro 2v2, tudíž bude simulován domluvou v chatu před hrou a módem APOM. První v chatu proběhne banování hrdinů, na střídačku po jednom, začíná Sentinel, každá strana zakáže 3 hrdiny. Poté ve hře po zvolení módu APOM začíná výběr hrdinů v pořadí SENTINEL / SCOURGE / SCOURGE / SENTINEL (samozřejmě se nesmí vzít zakázaní hrdinové z chatu). Předměty jsou navíc limitovány na tým max: 1Eul/Guinsoo, 1Necronomicon, 1Arcane Ring, 1Mekansm. Pokud jeden z hráčů spadne, druhý hráč musí ovládat oba, nesmí prodat jeho předměty. Startovní zlato bude jako u 5v5.

Žádné komentáře: